2. Uluslararası Digital Green Tanıtım Etkinliği
6.05.2024
Öne çıkan görsel

Digital Green etkinliği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde devam ediyor.

Küresel ısınma, sera gazı etkisi ve iklim değişikliği gibi büyük çevre sorunlarına çözümler üretmeyi amaçlayan Digital Green projesi tanıtım etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Arif Kıvrak’ın Almanya, İtalya ve Çekya’dan toplam 6 ortak kurum ile yürüttüğü Digital Green projesi (2022-1-TR01-KA220-SCH-000087638) Erasmus+ Programı Okul Eğitiminde İş Birliği Ortaklıkları (KA220-SCH) kapsamında çevresel zararların en aza indirilmesi, iklim değişikliği ile ilgili farkındalık yaratılması, yenilenebilir enerji kaynaklarının tüm topluma uygulanabilir hale getirilmesi amacıyla yürütülmektedir. Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen tanıtım etkinliğine (6-10 Mayıs) tüm öğrencilerimiz, akademisyenler ve katılımcılar beklenmektedir.